翻訳と辞書
Words near each other
・ Jacques Stotzem
・ Jacques Stroweis
・ Jacques Suire
・ Jacques Suzanne
・ Jacques Swaters
・ Jacques Sylla
・ Jacques Sébastien François Léonce Marie Paul Fagot
・ Jacques Sémelin
・ Jacques Séverac
・ Jacques Tabi
・ Jacques Talbot
・ Jacques Taminiaux
・ Jacques Tarade
・ Jacques Pucheran
・ Jacques Pugin
Jacques Puisais
・ Jacques Pâris de Bollardière
・ Jacques Pélissard
・ Jacques Pépin
・ Jacques Quétif
・ Jacques Rabelais
・ Jacques Rabemananjara
・ Jacques Rancière
・ Jacques Range
・ Jacques Raudot
・ Jacques Raverat
・ Jacques Raymond
・ Jacques Raymond Brascassat
・ Jacques Reclus
・ Jacques Reeves


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Jacques Puisais : ウィキペディア英語版
Jacques Puisais
Jacques Puisais (born in Poitiers en 1927) is a French oenologist and taste philosopher.
Holder of a PhD in chemistry, he directed the ''laboratoire départemental et régional d'analyse'' in Tours
He starts giving courses of taste education in 1964. He's a member of the INAO.
He created the (Institut Français du Goût ) in 1976, in order to develop multidisciplinary research around taste and food sensitivity.
Eager to introduce children to taste, he developed a method of sensory awakening, that has been used in classrooms since then.
== See also ==

* List of wine personalities

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Jacques Puisais」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.